Om Oss

Prowash Bilpleie AS

Kvalitet til riktig pris!

Prowash Bilpleie AS driver med bilvask og bilpleie i Stavanger. Firmaet vår ble grunnlagt i 2017, av et team eksperter som har vært innen bransjen i flere år. Målet vårt er å tilby et profesjonelt bilvask og bilpleie tjeneste. Derfor bruker vi marketdets ledende kvalitetsprodukter og kjemikaliene fra Koch Chemie og Colourlock. Alle våre produkter er miljøvennlig og godkjent av store bilmerker som: Mercedes-Benz, BMW, Audi, VW, McLaren, Porsche og m.m

Vi tilbyr

  • Bilvask
  • Polering
  • Klargjøring for salg
  • Ripefjerning
  • Smartrepair
  • Dekorfjerning

Ofte stilte spørsmål

Hvor ofte bør jeg vaske bilen?
Med vår erfaring innen bilpleie bransjen, anbefaler vi 1-2 vask i uken, og polering med voks hver 3-4. mnd.

Spesiellt om vinteren anbefaler vi 3-4 vask i uken, da bilen blir utsatt for mye salt som kan lage skader og rust i karroseriet.

Når bør jeg vaske av insektrester?
Om du har vært på lang-tur, og fått mye insektrester i panser og fangeren anbefaler vi at dette vaskes omgående. Da insekt er etsende, kan dette feste seg i lakken om bilen ikke rengjøres. Da kan det fort koste mer enn å bare vaske bilen.
Hvilken vaskepakke skal jeg velge?
Vi anbefaler å benytte Prowash Advanced, som er bestselgeren vår. Her vil du få en grundig vask både innvendig og utvendig med produkter fra KochChemie.
Er en berøringsfri bilvask den sikreste?
Vi fraråder sterkt å benytte Maskinvask, da dette ikke rengjør men i motsetningen lager skader i lakken. Vi anbefaler å benytte berøringsfri vask, eller vask med kvalitetsprodukter som ikke lager skade på bilen din!

Kvalitet

Hvordan vasker du bilen din? Vi anbefaler å bruke kvalitetsprodukter, når du gir bilen din pleie. Hos oss benytter vi produkter fra KochChemie, som er verdenskjent med kvalitet!

Vi tilbyr diverse vaske-pakker, og kan anbefale Prowash Advanced som er vår avanserte innvendig og utvendig håndvask.

Maskinvask
Selvvask
Prowash Advanced