DROP OFF

Keramisk lakkbeskyttelse med unik formula

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UVstråler, sollys, frost og fugleavføring mye bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene gjør.

 

Drop Off har en holdbarhet på opp til 5 år.

 

Bilen skal inn til vaskekontroll en gang i året for å opprettholde garantien. Ved vaskekontroll, benytter bilpleiesenteret Drop Off Top Gloss, som er et unikt keramisk produkt, som tilfører ekstra beskyttelse, avrenning, og glans av de allerede behandlede flater.

Drop Off er et av de få merker som er uten silikon, teflon eller voks, og er langt bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finnes i dag.

Unik test gjort av Statens provningsanstalt!

Drop Off er det eeneste lakkbeskyttelsesproduktet siden 1989, som har utført en vasketest hos Statens Provningsanstalt i Sverige. Testen viser nesten uforandret lakkoverflate etter 150 bilvask!

Eksklusive bilmerker velger Drop Off!

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse brukes på nysolgte biler av merkene: Ferrari, Bentley, Maserati, McLaren med flere.

Behold den flotte lakken på eldre biler

Lakkbeskyttelse er ikke bare til bruk på nyere biler. Drop Off er ideell for bruk på alle typer biler, alt fra veteran til din ett års gamle modell. Så beskytt lakken og få en fresh overflate på bilen!

Drop Off vs. Polish

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse er 1600% hardere enn vanlig voks!

Forskjellige typer lakkbeskyttelse

Polymer lakkbeskyttelse

Lakkbeskyttelse inneholdende polymerer, har i de siste 20 årene vært den mest solgte. Disse har en holdbarhet på ca ett år og tåler dårlig enkelte avfettingsmidler. Noen har bra glansverdi og grei avrenningseffekt. Polymer lakkbeskyttelsene krever dyre oppfølginger, i snitt en gang per år, for at beskyttelsen skal ha noe effekt.

Voksprodukter

Inneholder kjemiske eller naturlige voksprodukter som for eksempel karnaubavoks. Effekten av disse voksene er kortvarige. Varighet ca 3–6 måneder.

Keramisk lakkbeskyttelse – Drop Off

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UVstråler, sollys, frost og fugleavføring mye bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene gjør. Behandlingen forenkler vedlikehold av billakken og lager en beskyttende hinne som forlenger lakkens kvalitet over tid. Drop Off har en holdbarhet på opp til 5 år. Bilen skal inn til vaskekontroll en gang i året for å opprettholde garantien. Det anbefales bruk av Top Gloss sammen med vaskekontroll.