Markedsledende keramisk lakkforsegling

Forlenger nybilfølelsen og lakkens levetid

 

VELKOMMEN TIL OSS!

Prowash Bilpleie driver med bilvask og bilpleie i Stavanger. Firmaet vårt ble grunnlagt i 2017, av et team eksperter som har vært innen bransjen i flere år. Målet vårt er å tilby et profesjonelt bilvask og bilpleietjenester. Vi er eneste Autorisert Drop Off senter i Stavanger som tilbyr keramisk lakkforsegling, Skinn / Stoff impregnering og bruker derfor marketdets ledende kvalitetsprodukter for grunn arbeidet fra bl.a Koch Chemie, Colourlock, Meguiars. Alle våre produkter er miljøvennlig og godkjent av store bilmerker som: Mercedes-Benz, BMW, Audi, VW, McLaren, Porsche, Ferrari, Bentley, Maserati og m.mVi driver i tillegg med dekk, og tilbyr konkurranse dyktige priser. Vi er stolt samarbeidspartner av Goodyear og Dunlop. Selskapet drives av Autosalg Forus AS.

5 års garanti

Drop Off tåler alle typer avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse. Filmen holder i minst 5 år om bilen vaskes regelmessig på profesjonelt vis.

Foretrukket av eksklusive bilmerker

 

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse brukes på alle nye biler fra merkene Ferrari, Bentley, Maserati, McLaren med flere.

Uforandret lakk etter 150 bilvask

 

En vasketest gjennomført av Statens Provningsanstalt i Sverige viste uforandret lakkoverflate etter 150 bilvask ved bruk av Drop Off.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre: 09:00 - 17:00
Lør: 11:00 - 15:00
Søn: Stengt

KONTAKT OSS

Noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi svare på alle henvendelser inne kort tid.

Heiamyrå 16B, 4031 Stavanger, Norway

Tlf: 51 58 58 98