OM OSS

Prowash Bilpleie

Prowash Bilpleie driver med bilvask og bilpleie i Stavanger. Firmaet vårt ble grunnlagt i 2017, av et team eksperter som har vært innen bransjen i flere år. Målet vårt er å tilby et profesjonelt bilvask og bilpleietjenester. Vi er eneste Autorisert Drop Off senter i Stavanger som tilbyr keramisk lakkforsegling, Skinn / Stoff impregnering og bruker derfor marketdets ledende kvalitetsprodukter for grunn arbeidet fra bl.a Koch Chemie, Colourlock, Meguiars. Alle våre produkter er miljøvennlig og godkjent av store bilmerker som: Mercedes-Benz, BMW, Audi, VW, McLaren, Porsche, Ferrari, Bentley, Maserati og m.m
Vi driver i tillegg med dekk, og tilbyr konkurranse dyktige priser. Vi er stolt samarbeidspartner av Goodyear og Dunlop.
Selskapet drives av Autosalg Forus AS.

BILVASK - BILPLEIE - DEKKVERKSTED - DEKKHOTELL

OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVILKEN BEHANDLING ANBEFALER DERE?

Vi anbefaler å behandle bilen din med vår bestselger Drop Off Keramisk Lakkforsegling, som har en holdbarhet på opp til 5 år. Her vil du få Lakkrens som blir toppet med Coating fra Drop Off. Etter ønske kan vi påføre Glass Coating på rutene som har en holdbarhet på opp til 1 år.

ER EN BERØRINGSFRI BILVASK DEN SIKRESTE?

Vi fraråder sterkt å benytte Maskinvask, da dette ikke rengjør men i motsetningen lager skader i lakken. Vi anbefaler å benytte berøringsfri vask, eller vask med kvalitetsprodukter som ikke lager skade på bilen din!

HVOR OFTE BØR JEG VASKE BILEN?

Med vår erfaring innen bilpleie bransjen, anbefaler vi 1-2 vask i uken, og polering med voks hver 3-4. mnd.

 

Spesiellt om vinteren anbefaler vi 3-4 vask i uken, da bilen blir utsatt for mye salt som kan lage skader og rust i karroseriet.

NÅR BØR JEG VASKE AV INSEKTRESTER?

Om du har vært på lang-tur, og fått mye insektrester i panser og fangeren anbefaler vi at dette vaskes omgående. Da insekt er etsende, kan dette feste seg i lakken om bilen ikke rengjøres. Da kan det fort koste mer enn å bare vaske bilen.